Helpcenter

Kaarten/tickets met een code aanmaken

Gewijzigd op

In dit artikel lees je hoe je een ticket voor een bijeenkomst met een code kunt aanmaken, zodat bezoekers een ticket kunnen kopen met die code.

Een kaart met ticketcode biedt de mogelijkheid kaarten aan te maken met bijvoorbeeld een gereduceerde prijs beschikbaar te maken voor een selecte groep relaties. De code van zo'n ticket kun je rechtstreeks e-mailen of via een nieuwsbrief kenbaar maken aan relaties. De code is niet persoonlijk.

  1. Volg de stappen zoals genoemd in het artikel Kaarten/Tickets aanmaken.
  2. Vink bij Beschikbaarheid aan Beschikbaar met ticketcode.
  3. Vul in het veld Ticketcode een zelfgekozen code in.

Aantal kaarten met een code beperken

Als je wilt dan een code niet te veel of niet te lang gebruikt wordt, kun je het gebruik van een ticket met code beperken:

- Stel Beschikbaar vanaf" en "Beschikbaar tot" in, zodat er maar in een beperkte periode gebruik  van gemaakt mag worden

- Stel een maximaal aantal beschikbare tickets in

Als de "Beschikbaar tot" datum verstreken is of als het maximaal aantal beschikbare tickets bereikt is, kan je  geen code meer invoeren.

Je kunt meerdere kaarten met een (unieke) code aanmaken. Elk kaarttype met een eigen code kan een eigen bedrag hebben. Dit kan een voordeliger tarief zijn dan publieke kaarten (bijv. € 5,00 met code vs. € 10,00 zonder code), maar dus ook € 0,00.

Vorige Artikel Wijzigen van je aanmelding voor bijeenkomst
Volgende Artikel Organisatie als standaard debiteur aanvinken bij bijeenkomsten (how-to)
Hulp nodig van Support of een Consultant? Neem contact op