Helpcenter

Procurios App downloaden & inloggen

Gewijzigd op

Nieuwe post op de Community? Jouw leden krijgen direct een melding op hun telefoon. Even snel reageren? Dat hoeft niet meer via de browser, maar kan direct in de app. Met de app Communities van Procurios wordt de kans op betrokkenheid in de online community een stuk groter.

Wat is de Procurios App?

De Procurios App is het verlengstuk van jouw Procurios Platform. Op dit moment ondersteunt de app de volgende functionaliteit.

Community:
Je wil graag mensen met een gedeelde interesse met elkaar verbinden. Met Community kunnen gebruikers vragen stellen, kennis delen, reageren of discussiƫren.

Notificaties:
Ontvang pushnotificaties van jouw platform, bijvoorbeeld wanneer een gebruiker een nieuw bericht plaatst in de community. Eerder ontvangen notificaties zijn ook inzichtelijk.

Waar vind ik de Procurios Communities App?

De Procurios Communities App kun je downloaden in de App Store voor jouw telefoon:

Heb je interesse of wil je graag een demo? Neem dan contact op met onze Sales afdeling voor meer informatie en een offerte.

Inloggen

In het eerste scherm van de App wordt gevraag wat het website-adres is van de organisatie waarvoor je de App wil gebruiken. Wat je daar moet invoeren hangt af van hoe jullie gebruik maken van het Procurios Platform:

Al onze websites draaien op het Procurios Platform

Draaien al jullie website op het Procurios Platform? Dan maakt het niet uit welke van die website-adressen daar wordt ingevuld.

Niet al onze websites draaien op het Procurios Platform

Is de marketingwebsite (bijvoorbeeld: mijnvereniging.com) door een andere partij gemaakt, maar draait bijvoorbeeld je ledenportaal (bijvoorbeeld: community.mijnvereniging.com) op het Procurios Platform? Dan zul je aan de gebruikers van de Procurios Communities App specifiek door moeten geven dat ze het website-adres naar de ledensite moeten invullen.

Vorige Artikel Procurios App instellen
Hulp nodig van Support of een Consultant? Neem contact op