Helpcenter

How-to Overzicht van bedrijven tonen met de bijbehorende werknemers

Gewijzigd op

Dit artikel beschrijft op welke manier je een overzicht toont op je website met bijvoorbeeld alle bedrijven. Op de detailpagina worden dan de werknemers van het gekozen bedrijf getoond.

Functies als basis voor een relatielijst

Binnen het CRM heb je mogelijkheid om door middel van functies connecties te maken tussen twee relaties. Wil je hierover meer weten lees dan dit artikel eerst waarin je leest hoe je functies kunt instellen en wijzigen.

Relatielijst toevoegen aan een pagina in het CMS

Door in het CMS te kiezen voor het artikel functielijst (nieuw artikel toevoegen en in zoekbalk functielijst intypen. Je krijgt nu het snippet Functielijst) ben je in staat om een lijstvan relaties te tonen, bijvoorbeeld gefilterd op basis van een specifieke functie. Wanneer het snippet op een pagina staat waarop ook de detailpagina van het relatielijst snippet is gepubliceerd, dan kan de functielijst gebruikt worden om relaties te tonen die een functie uitvoeren voor de relatie waarvan de detailpagina getoond wordt.

Bijvoorbeeld: Er is een lijst van bedrijven te zien op een pagina, en op de detailpagina wordt informatie over dit bedrijf (een relatie) getoond. Met het functielijst snippet kan op die pagina dan ook een lijst worden getoond met alle medewerkers van dit bedrijf.

Dit principe kan natuurlijk ook toegepast worden op alle vrijwillers van regio / kring etc.

Functielijst configuratie formulier
Vorige Artikel Relatielijst publiceren op de website
Volgende Artikel Downloads aanbieden
Hulp nodig van Support of een Consultant? Neem contact op