Helpcenter

Deelnemen aan de User Academy

Gewijzigd op

Het Procurios Platform bevat een reeks aan producten (CRM, Mailings, CMS, Engagement, Memberships, etc.) met een veelvoud aan features. Al deze producten zijn allemaal met elkaar geïntegreerd. Om de mogelijkheden van deze integraties goed te leren benutten heeft Procurios de User Academy ontwikkeld.

Met de User Academy leer je in grote lijnen wat je met verschillende Producten in het Platform kunt en wat de samenhang is tussen die Producten. Naast deze online training is het ook mogelijk om een live training (digitaal of op locatie) te krijgen van een ervaren consultant. Vraag hierover naar de mogelijkheden.

In dit artikel is beschreven hoe je aan de online training kunt deelnemen.

Online training

De online training volg je op een moment dat jou goed uitkomt. De online training bestaat uit een aantal modules met lessen, waarvoor je ongeveer een kwartier tot een uur nodig hebt per les. Deze lessen bevatten opdrachten om het platform alvast te leren kennen.

De lessen bestaan uit theorie en opdrachten. Tijdens de opdrachten krijg je een casus en stap voor stap instructies om de opdracht uit te voeren. Volg deze instructies goed op om de handelingen echt in de vingers te krijgen.

Sommige opdrachten zijn voorzien van een video waarin de instructies wordt doorlopen.

Persoonlijke trainingsomgeving

Bij de lessen van de User Academy hoort een persoonlijke trainingsomgeving. Dit is een volledig ingericht Platform waarin je de online training kunt uitvoeren en daarna ook naar hartelust kunt klikken en proberen, zonder dat er echt iets mis kan gaan. De hele omgeving is gebaseerd op de fictieve organisatie Zoo Lion Foundation

De url van de trainingsomgeving begint altijd met useracademy gevolgd door je naam. Bijv.:
useracademy-johndoe.procurios.cloud

Bewaar je accountgegevens en deze url gescheiden van de accountgegevens van de live-omgeving van je organisatie om vergissingen te voorkomen.

Vraag hier direct je persoonlijke trainingsomgeving aan

Tijd om te beginnen

Terwijl je wacht op je persoonlijke trainingsomgeving kun je vast beginnen met de eerste les die je vindt in de User Academy.

We wensen je veel succes.

Hulp nodig van Support of een Consultant? Neem contact op