Helpcenter

Zoeken naar uitzonderingslidmaatschappen (how to)

Gewijzigd op

Dit artikel beschrijft op welke manier je via het CRM kunt zoeken naar personen met een uitzonderingslidmaatschap.

Je kunt in het CRM natuurlijk al langer zoeken op mensen die via Lidmaatschappen & Organisaties lid zijn van een bepaald orgaan. Maar het is binnen die module ook mogelijk om zogenaamde "uitzonderingslidmaatschappen" in te richten. Dat zijn relaties die toch lid zijn van een bepaald orgaan, ondanks dat ze eigenlijk niet aan de regels voldoen.

Meestal wordt dit gebruikt voor een enkeling die bv. woont in gemeente A maar lid wil zijn van gemeente B. Dan is het allemaal vrij makkelijk bij te houden. Maar soms heb je best veel mensen die een uitzonderingslidmaatschap hebben, en dan kan het beheren daarvan lastig worden.

Daarom is het mogelijk om in het CRM te zoeken op mensen die een uitzonderingslidmaatschap hebben bij een bepaald orgaan en/of met een bepaalde reden, zodat je indien nodig snel alle mensen kunt vinden die vanwege een bepaalde situatie een uitzondering zijn.

Op deze manier kun je bijvoorbeeld ook makkelijk vinden welke van je uitzonderingsleden sindsdien hun abonnement hebben opgezegd, zonder dat je ze allemaal 1 voor 1 hoeft na te lopen.

Vorige Artikel Taken managen en beheren via My tasks
Volgende Artikel Sjabloontokens van certificaten beheren
Hulp nodig van Support of een Consultant? Neem contact op