Helpcenter

Kennismaken met Library

Gewijzigd op

Dit artikel is onderdeel van de User Academy.

  • Doelgroep training: Superuser
  • Om deze opdracht uit te voeren heb je een persoonlijke trainingsomgeving nodig. Vraag deze aan als je die nog niet hebt.

In deze module ga je aan de slag met Library. We laten je eerst zien hoe Library eruit ziet en wat je er kunt vinden. In de latere lessen kun je aan de slag met opdrachten.

Wat is Library?

Kortgezegd is Library dé plek om al je bestanden binnen het Procurios Platform op te slaan. Of het nu om afbeeldingen gaat die op je website worden gebruikt, profielfoto's voor Communities, documenten die gekoppeld zijn aan een relatiekaart, je organisatielogo dat je op de website en in e-mails gebruikt; het wordt allemaal opgeslagen binnen Library!

Voor documenten met gevoelige informatie kun je een Kluis gebruiken. Documenten in een kluis kunnen in tegenstelling tot overige documenten alleen benaderd worden door een gebruiker die is ingelogd en de juiste rechten heeft om de kluis te bekijken.

Lees meer over Getting Started met Library.

Hoe ziet Library eruit?

Ga via het hoofdmenu naar Library.  Je komt dan in het volgende scherm terecht:

  1. Workspaces:Je kunt meerdere omgevingen inrichten binnen Library
  2. Workspace beheer: Hier maak je nieuwe Workspaces aan en regel je de toegang tot een Workspace.
  3. Zoek documenten: Je kunt zoeken binnen de actieve Workspace of binnen alle Workspaces
  4. Categorieën: Organiseer je documenten door middel van Categorieën (klik met je rechtermuisknop op een Categorie voor bewerkingsopties)
  5. Voeg nieuwe documenten toe
  6. Voorkeurs-weergave: Kies jouw tegel- of lijst-weergave om je documenten te zien
  7. Detailinformatie: Selecteer een document om de detailinformatie weer te geven
  8. Bewerkingsacties: Kies een van de bewerkingsacties voor een document. Zoals downloaden, nieuwes versie uploaden, labels toevoegen en meer. In tegelweergave klik je met de rechtermuisknop op het document om dit menu te zien..

Dit was je kennismaking met Library. Hopelijk ben je enthousiast geworden om zelf aan de slag te gaan. Als dat zo is, kun je meteen door met de opdrachten die voor je klaar staan. Succes!

Vorige Artikel Donatieformulier op de website plaatsen
Volgende Artikel De library ordenen en nieuwe afbeeldingen toevoegen
Hulp nodig van Support of een Consultant? Neem contact op