Helpcenter

Deelnemers binnen een community

Gewijzigd op

Dit artikel beschrijft de instellingen welke je kunt toepassen op de deelnemers binnen de community.

Naam van de deelnemer

De superuser heeft de mogelijkheid om binnen de instellingen van de community de profielnaam (weergave van de naam) aan te passen door de syntax in te stellen. Meer informatie rondom syntaxen en hoe je deze opbouwt, lees je hier.

Deelnemer en de mogelijkheden om het persoonlijker te maken

Je hebt binnen de instellingen de mogelijkheid om de instellingen van de deelnemer nog persoonlijker te maken. Dit betekent dat je de optie voor een afbeelding (profielfoto) kunt toevoegen. Dit geldt ook voor het kunnen toevoegen van een biografie.

Deelnemers in een kaart tonen

In de community kun je deelnemers niet alleen in een lijst tonen, maar ook op een kaart. Je komt alleen op de kaart te staan als je aangegeven hebt dit te willen. Dit kan voor bijvoorbeeld lotgenoten prettig zijn om zo mensen uit de buurt te ontmoeten.

Deze kaart in community wordt gemaakt via mod_googlemaps. Deze module gebruiken we ook op andere plekken om meerdere relaties op een kaart te tonen. Je kunt nu relaties die op de kaart overlappen laten bundelen. Google Maps regelt dan zelf welke relaties gebundeld worden op basis van het zoom-niveau. Je ziet dan een rondje met daarin hoeveel markers daarbinnen vallen. Als je erop klik zoomt de kaart verder in naar het niveau dat je wel de individuele markers op de kaart kunt zien.

De google kaart maak je via <jouwimplementatienaam>.procurios.cloud/googlemaps. Meer informatie rondom het instellen van een google maps kaart lees je hier. Nadat je een google kaart hebt aangemaakt in het platform kan je deze instellen binnen de community / algemeen / weergave.

Deelnemers met elkaar in contact brengen

Het is binnen de community mogelijk om contactverzoeken tussen deelnemers te bewerkstelligen. Als je e-mailgegevens en/of telefoonnummers beschikbaar stelt in de community, dan kunnen deelnemers zelf aangeven of ze die gegevens wel of niet zichtbaar willen maken.

Als je één van deze gegevens niet beschikbaar maakt, dan is er de mogelijkheid voor andere deelnemers om je een contactverzoek te sturen. Als dit verzoek wordt geaccepteerd, dan zien beide deelnemers elkaars contactgegevens. Je hebt op je profiel ook een lijstje met alle (nog niet beantwoorde en alle geaccepteerde) contactverzoeken.

Binnen de instellingen van de community heb je de mogelijkheid om teksten aan te passen.

Vorige Artikel Huisregels op een community
Volgende Artikel Mogelijkheden in berichten
Hulp nodig van Support of een Consultant? Neem contact op