Helpcenter

Lidmaatschappen & Organisaties - Toon een lijst met mutaties van lidmaatschappen in Mijn Afdelingen

Gewijzigd op

Dit artikel beschrijft op welke manier je een overzicht kunt uitbreiden met kolommen. Op deze manier kan je de lijst met hierin mutaties van lidmaatschappen t.b.v. een functionaris  tonen met de gegevens die hij / zij mag zien.

Waarom?

Wanneer je lidmaatschappen & Organisaties hebt ingericht dan heb je binnen het CRM de beschikking over 'Mijn Afdeling'. Dit  toont een lijst met mutaties van lidmaatschappen. Een functionaris die naar deze pagina kijkt, ziet de lijst die bij het orgaan hoort waar hij/zij toegang toe heeft. De lijst bevat algemene informatie, zoals de naam van het betreffende lid en wanneer de mutatie plaatsvond.

Als superuser heb je de vrijheid om binnen de instellingen van het CRM kolommen van de lijst aan of uit te zetten. Op deze manier heb je invloed op datgene wat getoond wordt aan de functionarissen.  In de lijst zal altijd basisinformatie getoond worden zoals: de naam van de relatie wiens lidmaatschap gewijzigd is, de datum waarop dat is gebeurd en de reden dat deze mutatie plaatsvond. Daar aan toe kan je dus kolommen toevoegen.

Vorige Artikel Geplande e-mails
Volgende Artikel Module - Vacancy
Hulp nodig van Support of een Consultant? Neem contact op