Helpcenter

Kolommen filteren, ordenen, zichtbaar maken of verbergen

Gewijzigd op

In het Procurios platform kun je op verschillende manieren kolommen structureren, door ze bijvoorbeeld te filteren of door kolommen toe te voegen of te verbergen. Per Product in het Platform kan de manier waarop je dit doet verschillen. In dit artikel leggen we uit hoe je hier over het algemeen mee om kan gaan.

Kolommen tonen of verbergen

  1. Rechterklik met je muis op de rij met de kolomkoppen of klik rechts in de balk met kolomkoppen op het icoontje*
  2. Selecteer de kolommen die je wil tonen / verbergen
  3. Klik op Pas toe

Deze optie is niet overal in het Platform beschikbaar. Bij Mailings en Meeting & Events kun je op bovenstaande manier de kolommen aanpassen.  

* Kun je niet rechterklikken op de rij of zie je geen icoontje? Dan is het niet mogelijk om op deze manier de kolommen aan te passen. Dit is bijvoorbeeld het geval bij Mailmerge en Donations.

Kolommen sorteren

Je kunt meer orde aanbrengen door je kolommen oplopend of aflopend te sorteren. Klik hierover op het pijltje omhoog (aflopend sorteren) of pijltje omlaag (oplopend sorteren).

Kolommen filteren

Op sommige plekken, bijvoorbeeld bij Donations, kun je ook het filter aan de rechterkant gebruiken om naar specifieke data te zoeken. Vul het gewenste veld in, klik op 'Filter' en je zult in de kolommen alleen nog de gewenste data zien.

Wil je de kolomen aanpassen in het CRM? Hier leggen we uit hoe je dat kan doen.

Volgende Artikel Gegevens exporteren
Hulp nodig van Support of een Consultant? Neem contact op