Helpcenter

Formulierresultaten bekijken of exporteren

Gewijzigd op

Dit artikel beschrijft hoe je de ingezonden resultaten van een formulier bekijkt of exporteert.

Bedenk voordat je gegevens exporteert altijd goed of je werkproces daadwerkelijk wordt ondersteunt door de data elders te bewerken. Je kunt de ingezonden formulier ook op het platform zelf bekijken.

Voorkom dat je data op computers van medewerkers en andere gegevensdragers gaan 'zwerven'. Naast een actuele, centrale database is de AVG hierbij ook een belangrijke maat.

  1. Open het formulier door op het vergrootglas te klikken of door er dubbel op te klikken
  1. Klik op Resultaten. Er komt nu een drop down menu waar je kunt kiezen voor Exporteer gegevens. Als je slechts de gegevens wilt bekijken, kies dan voor 'Bekijk statistieken' of 'Bekijk / wijzig ingevulde resultaten'. Je kunt dan ook al de ingevulde gegevens zien zonder te hoeven exporteren.
  1. Selecteer de velden die je wil opnemen in de export. Het is alleen nuttig om velden te exporteren die de relatie die in het formulier heeft kunnen invullen.
  2. Klik op Exporteer

Opgelet: de gegevens van de relatie zijn enkel beschikbaar als de relatie die het formulier heeft ingevuld, ook was ingelogd op de website. Anders weet het formulier niet welke relatie het formulier heeft ingevuld.

Vorige Artikel Nummering toevoegen aan (het onderwerp) van een survey-formulier resultaat e-mail
Volgende Artikel Veld 'Eén uit meer met keuzemenu' instellen als verplicht veld
Hulp nodig van Support of een Consultant? Neem contact op