Helpcenter

Permanente Educatie / Continuous Professional Development

Gewijzigd op

Mocht je implementatie ouder zijn dan kan het voorkomen dat bepaalde opties nog niet beschikbaar zijn die hier beschreven worden. Wil je hier toch gebruik van maken? Stuur een ticket in met de vraag om dit beschikbaar te maken.

Bij Permanente Educatie / Continuous professional development worden bijeenkomsten en activiteiten georganiseerd om professionals te helpen hun deskundigheid te ontwikkelen en verbeteren. Professionals houden via een portfolio bij wat ze van jaar tot jaar geleerd hebben, en krijgen PE / CPD-punten uitgereikt voor de tijd die ze hierin investeren. 

Met behulp van het platform ondersteunen wij de registratie van PE / CPD-punten. Bij een bijeenkomst heb je vervolgens de optie om aan te geven of deze in aanmerking komt voor Permanente Educatie / Continuous Professional Development. Daarnaast kun je aangeven binnen welk domein een bezoeker punten scoort, en hoeveel eenheden (punten) deze gescoord heeft. Dat kan op zowel bijeenkomst- als activiteiten niveau.

Vanuit het Procurios Platform is het mogelijk om bezoekers een bewijs te geven van hun aanwezigheid. Dat kan in twee vormen: een certificaat / diploma (met een geldigheid) of een Deelnamebewijs. Op dat certificaat of bewijs kan vervolgens vermeld worden hoeveel eenheden zijn gescoord (per domein) voor een bijeenkomst. Deze eenheden dienen ingesteld te worden bij Meeting & Events / Instellingen / Permanente Educatie

Nadat het domein is ingesteld met de juiste omschrijving ('PE punten' of 'PE uren' bijv.), kan het gebruikt worden op een deelnamebewijs of certificaat. De Meeting Manager kan de bijeenkomst inrichten zoals gewend. Binnen de optie 'Algemeen' zit de optie 'Permanente Educatie'. Hierin geef je aan of er punten worden toegekend aan de aanwezigheid bij de bijeenkomst.

Vorige Artikel Deelnamebewijs bij bijeenkomsten
Volgende Artikel Certificaat na deelname aan bijeenkomst
Hulp nodig van Support of een Consultant? Neem contact op